Follow us
Mobile
Pin It

Wednesday, September 12, 2012

106.5 Weenie Roast set times announced

Posted By on Wed, Sep 12, 2012 at 9:33 AM

Set times for the 106.5 Weenie Roast have been announced. The concert will take place at Verizon Wireless Amphitheatre on Sunday, Sept. 16.

MAIN STAGE
Offspring (70 minutes) 9:40-10:50 p.m.
Garbage (50 minutes) 8:20-9:10 p.m.
Flogging Molly (40 minutes) 7:10-7:50 p.m.
Coheed & Cambria (40 minutes) 6-6:40 p.m.
Switchfoot (40 minutes) 4:35-5:15 p.m.
Our Lady Peace (40 minutes) 3:15-3:55 p.m.
Anberlin (40 minutes) 2-2:40 p.m.
Eve 6 (30 minutes) 1-1:30 p.m.

SIDE STAGE
Paper Tongues (35 minutes) 5:20-5:55 p.m.
Evans Blue (30 minutes) 4-4:30 p.m.
Foxy Shazam (25 minutes) 2:45-3:10 p.m.
Drop D (20 minutes) 1:35-1:55 p.m.
Vess (20 minutes) 12:35-12:55 p.m.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

  • Pin It

Comments

Subscribe to this thread:

Add a comment

Creative Loafing encourages a healthy discussion on its website from all sides of the conversation, but we reserve the right to delete any comments that detract from that. Violence, racism and personal attacks that go beyond the pale will not be tolerated.

Readers also liked…

Latest in Vibes

More by Jeff Hahne

Search Events

Recent Comments

www.flickr.com
items in Creative Loafing Charlotte More in Creative Loafing Charlotte pool

© 2016 Womack Newspapers, Inc.
Powered by Foundation